sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Jäsenille

Tervehdys martat ja martit

Yhdistyksen vuosikokous on pidetty 28.2, uusi puheenjohtaja ja  hallitus on valittu sekä toimintasuunnitelma hyväksytty. Hallitus on myös pitänyt järjestäytymiskokouksensa, jossa tehtävät on jaettu. On aika tiedottaa jäsenille muutoksista ja tämän vuoden toiminnasta.

Hallitus
Puheenjohtaja valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan korkeintaan neljäksi kaudeksi. Hallituksen koko on 6 henkilöä ja sen jäsenet valitaan samoin kahdeksi vuodeksi kerrallaan siten, että aina puolet on erovuorossa.

Uusi puheenjohtaja on Milvi Pesari.

Hallituksen kokoonpano tehtävineen on seuraava:
                      vanhat           Pirkko Hakola
Eeva Koivu, varapuheenjohtaja, ruokatapahtumavastaava
Anneli Paatero, rahastonhoitaja, kahvitusvastaava

                      uudet            Maija-Liisa Kairo, retkivastaava
                                            Sanna Mäntynen
                                            Kirsti Wilde, sihteeri

Olemme valinneet myös puutarhavastaavan hallituksen ulkopuolelta. Hän on Outi Hirvikangas.

Milvi Pesari valittiin viime syksynä yhdistyksen asettamana ehdokkaana Uudenmaan piirin hallituksen varajäseneksi.

Alkuvuoden toiminta

Käsityöilta 6.3
Toimintasuunnitelman mukaan järjestetty käsityöilta meni jo. Pantiin alulle uusi projekti sisustustekstiilien valmistamiseksi Pohjassa sijaitsevan Sofia-kodin olohuoneen kodikkuutta lisäämään. Nyt tehdään pöydille kaitaliinoja virkkaamalla puuvillalangasta isoäidin neliöitä. Projektia vetää Sanna Mäntynen.

Kirpputoritapahtuma 14.4
Tapahtuma järjestetään jo perinteeksi muodostuneena kevättempauksena lauantaina 14.4 klo 11-15 Lukaalilla. Pöytiä, joita saliin mahtuu 20 kappaletta tarjotaan ruukin asukkaille ja heidän tutuilleen hintaan 10€/pöytä. Pöydän hintaan sisältyy kahvilippu yhdelle hengelle. Tätä kirjoittaessa kaikki pöydät on jo varattu.

Tapahtuman yhteydessä pidämme kahvilaa, jossa myydään jo perinteeksi muodostuneita tuotteita. Kahvin ja teen kaveriksi leivotaan korvapuusteja koko aukiolon ajan, jolloin ihana vastaleivotun pullan tuoksu leviää kaikkialle houkuttelemaan ostajia. Nälkäisille on tarjolla linssikeittoa ruisleivän kera.

Tapahtuman järjestely aloitetaan edellisenä iltana eli perjantaina 13.3 klo 17. Silloin kannetaan pöydät paikoilleen ja merkataan varaajien paikat. Paikan varanneille on ilmoitettu, että tavaroita voi tuoda perjantaina klo 17-19 välisenä aikana. Samoin järjestetään tarjoiluastiat valmiiksi ja valmistellaan keittiössä kaikki mahdollinen kuntoon.
Lauantaiaamuna saavutaan töihin klo 9 ja aloitetaan leipominen. Myytäviä tavaroita saa silloin myös tuoda paikoilleen. Kirpputorin sulkeuduttua kannetaan pöydät varastoon ja siivotaan paikat tiptop-kuntoon.

Hommasta selviämiseen tarvitaan paljon talkooväkeä, Ilmoittautua voi Anneli Paaterolle tai jollekin muulle hallituksen jäsenelle. Tervetuloa mukaan!

Seuraavat tapahtumat

Tutustuminen Fiskarsin museoon 18.5

Puutarharetki Kemiön saareen 19.6

Martanpäivä 26.7



     

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti