maanantai 9. joulukuuta 2013

joulukuun 2013 toimia

PIKKUJOULUATERIA 3.12
Joulukuun alussa 3.12 kokoonnuimme loppuvuoden yhteiselle aterialle, tällä kertaa Karjaalle Ravintola KW:hen. Mukana oli 12 yhdistyksessä aktiivisesti toimivaa jäsentä. Mukana olivat Anja, Anneli, Eeva, Hely, Kaisa (uusi jäsen), Kirsti, Maija L, Maija-Liisa, Milvi, Sanna, Sirkka ja Terttu.




Tarjolla oli eturuuaksi mustajuurikeittoa ja pääruuaksi villisikapaistia. Jälkiruuaksi söimme hedelmäsalaattia mascarponevaahdon kera.

Kuluneena vuonna oli luvattu palkita Marttaliiton pellavapyyhkeellä jokainen yhdistyksen jäsen, joka tuo joukkoomme uuden jäsenen. Pyyhkeen saivat Anneli ja Sirkka.

ITSENÄISYYSPÄIVÄ 6.12
Raaseporin kaupungin kulttuuritoimisto järjesti itsenäisyyspäiväjuhlan 6.12 tänä vuonna Pohjan kirjastossa ja kahvittajiksi valittiin meidän yhdistyksemme.

Leivoimme tarjottavaksi Elli Heikkilän appelsiinikakkua ja Annelin kookospikkuleipiä. Leipomiseen osallistuivat Anja, Anneli, Hely,  Kirsti ja Sirkka. Kahvitusta hoitamassa paikan päällä oli viisi marttaa, joista yksi oli onneksi ammattilainen. Paikalla olivat Kirsti, Maara, Maija-Liisa, Milvi ja Sirpa.

Raaseporin Kaupungin Kulttuuritoimiston naiset, vasemmalla Sanna Lindholm, oikealla Lotta Lerviks  sekä Fiskarin Martat Milvi ja Kirsti ennen vieraiden saapumista.

Pöydät on katettu, Maija-Liisa ja Kirsti ovat valmiina tarjoilemaan kahvia.

JOULUMYYJÄISET 15.12
Ensi viikonloppuna osallistumme marttojen perinteisiin joulumyyjäisiin, joten tällä viikolla martat touhuavat keittiössään valmistamassa pöytäämme myytävää .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti