perjantai 25. toukokuuta 2012

Keväisiä tapahtumia

Kuukausi sitten pidettiin sekä Uudenmaan Marttojen että Marttaliiton kevätkokoukset, joihin molempiin osallistuin.

Uudenmaan Marttojen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 25.4 piirille lahjoitetussa Haagan talouskoulussa osoitteessa Kangaspellontie 7. Yhdistyksemme virallinen edustaja oli Kirsti Wilde ja minä olin mukana piirin hallituksen varajäsenenä. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja sen lisäksi valtuutettiin hallitus jatkamaan talouskoulun myymistä. Rakennuksen tilat eivät ole riittävän suuria, jotta koko toiminta voitaisiin siirtää sinne ja kahden tilan ylläpitäminen lisää sekä työtä että on kallista.

Marttaliiton kevätkokouksessa 28.4 minä olin yksi Uudenmaan piirin edustajista. Piirillä on kahdeksan edustuspaikkaa, joten koko hallitus osallistuu. Minä olin yhden varsinaisen jäsenen sijalla. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja annettiin julkilausuma kouluruokailusta. Kokouksen aineisto on nähtävissä Marttaliiton nettisivujen jäsensivuilla. Jäsensivuille kirjaudutaan omalla jäsennumerolla lisäämällä eteen niin monta nollaa, että pituudeksi tulee 9 numeroa. Aineisto löytyy tällä hetkellä kohdasta ajankohtaista.

Meidän yhdistys vieraili perjantaina 18.5 oman ruukkimme museossa. Museon intendentti Emi Ingo toimi oppaana ja saimme kuulla perusteellisen puolitoista tuntia kestävän opastuksen. Mukana oli 11 marttaa. Tässä kuvia retkeltämme.





Leivintuvan rinne oli sinisenä pikkutalvion kukista, valitettavasti kuva ei näytä sitä ihanuutta mitä se oli luonnossa. Ilta oli aurinkoinen, mutta kylmä.

Museon jälkeen kävelimme Café Antiqueen iltateelle ja juttelemaan ajankohtaisista asioistamme.

Sofia-kotiin valmisteilla oleva virkattu kaitaliina alkaa valmistua. Isoäidinneliöiden virkkaamiseen ovat osallistuneet Sanna, Terhi, Kirsti, Anja ja Milvi ja sama joukko Anjaa lukuunottamatta kokoontui 22.5 Sannan pihalle kokoamaan palasia liinaksi.



Liinan värit on valittu Sofia-kodin asukkaiden kanssa ja valintaa on ohjannut oleskelutilan yhtä seinää peittävä voimakasvärinen kasviaiheinen tapetti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti